Het gebruik van Kaspersky Security Network inschakelen en uitschakelen

Het gebruik van Kaspersky Security Network in- of uitschakelen:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Advanced Threat ProtectionKaspersky Security Network in het venster met de programma-instellingen.
  3. Gebruik de schakelaar Kaspersky Security Network om de component in of uit te schakelen.

Als u het gebruik van KSN hebt ingeschakeld, geeft Kaspersky Endpoint Security de Kaspersky Security Network-verklaring weer. Lees en accepteer de gebruiksvoorwaarden van de Kaspersky Security Network-verklaring (KSN) als u ermee akkoord gaat.

Kaspersky Endpoint Security gebruikt standaard de uitgebreide KSN-modus. De uitgebreide KSN-modus is een modus waarin Kaspersky Endpoint Security aanvullende gegevens naar Kaspersky verstuurt.

4. Zet indien nodig de schakelaar Uitgebreide KSN-modus inschakelen uit.
  5. Sla uw wijzigingen op.

Als het gebruik van KSN is ingeschakeld, gebruikt Kaspersky Endpoint Security daarom informatie over de reputatie van bestanden, webbronnen en applicaties die zijn ontvangen van Kaspersky Security Network.